ORO ansetter Carina Selven som leder for bærekraft

Selskapet «vokser og styrker teamet ytterligere». Selven kommer fra Bonava, der hun har vært leder for helse, sikkerhet og bærekraft.
NYANSATT: Carina Selven blir leder for bærefraft i ORO. | Foto: ORO
NYANSATT: Carina Selven blir leder for bærefraft i ORO. | Foto: ORO

Med økt fokus internt og fra leietakere, banker og investorer ønsker ORO å ta et strategisk valg med å ansette en resurs dedikert til bærekraftsarbeidet på tvers av porteføljen, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig fornøyde med å ansette Carina med hennes lange erfaring innenfor bærekraft og utvikling. Hun vil styrke teamet og forventes å bidra sterkt til videre vekst og utvikling i ORO, sier daglig leder Anders Brustad-Nilsen.

Selven kommer fra Bonava, der hun har vært leder for helse, sikkerhet og bærekraft. Tidligere har hun erfaring som miljø- og bærekraftsansvarlig i Urbanium Gruppen, og hun sitter nå i ekspertutvalget for klima og miljø i NITO. I tillegg er hun en del av DNs Sustainability Network. 

Selven er utdannet ingeniør innen industrell design fra HiØ, er sertifisert BREEAM-NOR AP fra Grønn Byggallianse, og har de siste årene jobbet mye med Svanemerket, heter det i pressemeldingen. 

I ORO vil hun bidra både strategisk og operativt.

– ORO er et spennende selskap med mye fart og utrolig dyktige og dedikerte ansatte. Jeg gleder meg stort til å bli kjent med porteføljen og å finne de gode løsningene sammen med nye kolleger, sier Selven.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo