Oslo Airport City sikret eiendomsprofil fra Pareto til ny direktørstilling

Henrik Danielsen er ny kommersiell direktør i Oslo Airport City. – Det er spennende å kunne være med på å forme stillingen selv, samt bli en del av et mindre, fremoverlent og dynamisk team, sier han.
OVERGANG: Etter 13 år i Pareto Securities, forlater Henrik Danielsen selskapet og partnerstillingen i Real Estate Investment Banking-avdeling for å bli kommersiell direktør i Oslo Airport City. | Foto: Oslo Airport City
OVERGANG: Etter 13 år i Pareto Securities, forlater Henrik Danielsen selskapet og partnerstillingen i Real Estate Investment Banking-avdeling for å bli kommersiell direktør i Oslo Airport City. | Foto: Oslo Airport City

Ifølge en melding fra Oslo Airport City (OAC) kommer Danielsen fra en stilling som partner i Pareto Securities, Real Estate Investment Banking, hvor han har vært siden 2010.

– Oslo Airport City er et stort og spennende utviklingsprosjekt i Norges mest sentrale knutepunkt på Gardermoen, og selskapet er godt i gang med utbyggingen av en ny destinasjon med et potensiale på inntil 1 million kvadratmeter eiendom. Med den nye strategien som selskapet har besluttet, åpner det seg opp store muligheter for å realisere gode prosjekter, sier Danielsen via pressemeldingen fra sin nye arbeidsgiver.

I OAC vil Danielsen bli en del av selskapets ledergruppe, og vil få et særskilt ansvar for å utvikle nye forretningskonsepter og samarbeids-/partnerskapsmodeller.

Tung på transaksjon

Som kommersiell direktør får han også ansvar for transaksjoner, større utleieavtaler og utforske nye finansieringskilder, ifølge et innlegg på Danielsens LinkedIn-profil.

– Det er spennende å kunne være med på å forme stillingen selv, samt bli en del av et mindre, fremoverlent og dynamisk team. Jeg gleder meg til å være med på reisen videre, sier han i pressemeldingen.

OACs administrerende direktør Thor Thoeneie ser frem til å få Danielsen inn som en ny ressurs i selskapet.

– Han har en sterk interesse for finans og eiendom med omfattende transaksjonserfaring, og er en ressurs med et stort nettverk og rett kompetanse for at Oslo Airport City skal fortsette destinasjonsutvikling og verdiskapning på Gardermoen, sier Thoeneie i meldingen.

Er i gang

I sitt LinkedIn-innlegg oppgir Danielsen at han har tiltrådt sin nye stilling.

«Først av alt: Tusen takk til Pareto Securities for over 13 spennende år. Tiden har gått veldig fort, takket være høyt aktivitetsnivå, masse spennende eiendomsprosjekter og fantastiske kollegaer. Jeg ser frem til å opprettholde kontakten med alle i Pareto fremover», skriver han.

Ifølge Danielsen eier OAC den mest attraktive tomtebanken i Gardermoen Næringspark.

«Området med best eksponering i området og beliggende rett inntil den planlagte rullebane 3. Som en del av realiseringen av området har selskapet besluttet en ny strategi, hvor det blant annet åpnes opp for samarbeidsmodeller og partnerskap for å raskere kunne realisere prosjekter», skriver han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo