Agerbak-Jensen blir gruppeleder i Oslo bystyre – forlater Norsk Eiendom i dag

Norsk Eiendom går umiddelbart i gang med jakten på en ny kommunikasjonssjef når Merete Agerbak-Jensen nå blir Høyres gruppeleder i bystyret i Oslo.
UT AV NORSK EIENDOM: Merete Agerbak-Jensen går tilbake for fullt i politikken i Oslo. | Foto: Norsk Eiendom
UT AV NORSK EIENDOM: Merete Agerbak-Jensen går tilbake for fullt i politikken i Oslo. | Foto: Norsk Eiendom

«I dag gratulerer vi Oslo med et nytt byråd. Et nytt byråd betyr også endringer for oss i Norsk Eiendom», skriver organisasjonen i et innlegg på LinkedIn.

Kommunikasjonssjef Merete Agerbak-Jensen i Norsk Eiendom er i dag valgt som Høyres gruppeleder i bystyret og forlater dermed organisasjonens team for å gjøre en innsats på rådhuset. 

«Vi ønsker henne lykke til med viktig arbeid for byen. Hun er ihvertfall godt skodd hva gjelder eiendom og byutvikling», heter det i innlegget.

Siden en politiker begynner på dagen starter Norsk Eiendom i nå jakten med å prøve å finne en som kan fylle hennes sko, ganske raskt. I mellomtiden er det direktør Tone Tellevik Dahl som er hovedkontaktperson for media, opplyses det.

«Det er med stolthet, sorg og vemod vi nå takker Merete Agerbak-Jensen av som god kollega. Lykke til videre», skriver fagsjef Vidar Aasbrenn Fiskum i Norsk Eiendom i et innlegg på LinkedIn.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo