Kaisa Eidet er ny administrerende direktør i Marketer

Eidet har de siste årene hatt ulike lederjobber i proptechselskapet som omtaler seg som «Europas ledende leverandør av AI-drevne salg- og markedsføringsløsninger for eiendomsbransjen».
RESTRUKTURERING: Lederskiftet er en del av en større restrukturering i konsernet. | Foto: Marketer
RESTRUKTURERING: Lederskiftet er en del av en større restrukturering i konsernet. | Foto: Marketer

– Kaisa har vært en del av Marketer-teamet siden starten av 2021, og har vært en vesentlig bidragsyter til oppbyggingen av selskapet til det det har blitt i dag og til den kraftige veksten vi har oppnådd de seneste årene, sier medgründer og styremedlem Amir Folkestad Habhab i en pressemelding.

Marketer Real Estate Technologies opererer i 15 land, og leverte for første gang lønnsom drift i fjerde kvartal 2023.

– Etter mange år med kostbar utvikling av hele vår produkt- og leveranseplattform samt kommersialisering av disse, går selskapet nå over i en ny fase med en stadig forbedret lønnsom drift og en mer strukturert internasjonal markedspenetrering, sier Folkestad Habhab som inntil nylig selv var administrerende direktør.

– Derfor er det også perfekt timing nå å la en med Kaisas kvalifikasjoner, både faglige og personlige, lede selskapet videre i det vi selv anser som den neste spennende vekstfasen for virksomheten, sier han.

Folkestad Habhab vil fremover lede morselskapet og stå ansvarlig for utviklingen av flere av konsernets øvrige dattereselskaper. Lederendringen er dermed en del av en overordnet restrukturering.

– Når vi nå samler de digitale salgs- og markedsføringsløsningene våre for eiendomsbransjen, og dermed rendyrker tjenestetilbudet vårt for akkurat dette segmentet, er målet for Marketer Real Estate Technologies å kunne levere enda bedre og mer kostnadseffektive tjenester til kundene våre, sier Eidet, og legger til:

– Jeg går til denne rollen med både ydmykhet, stolthet og en enorm motivasjon. Også vet jeg at jeg har hele organisasjonen med svært dyktige og innovative kollegaer i ryggen når jeg fastslår at dettevselskapet står foran noen meget spennende år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo