Her er Obos Nye Hjems ferskeste prosjektdirektør: – Vi har en heiakultur

Signe Marie Høie Olsen-Nauen overtok stillingen som prosjektdirektør etter Knut Erik Manstad, som også har rykket opp.
RYKKET OPP: Signe Marie Olsen-Nauen overtok stillingen som prosjektdirektør etter Knut Erik Manstad, som gikk over i ny rolle som administrerende direktør for Obos Nye Hjem. | Foto: Obos
RYKKET OPP: Signe Marie Olsen-Nauen overtok stillingen som prosjektdirektør etter Knut Erik Manstad, som gikk over i ny rolle som administrerende direktør for Obos Nye Hjem. | Foto: Obos

Signe Marie Olsen-Nauen går fra stillingen som prosjektsjef i Vestfold, der hun har hatt en operativ rolle inn i prosjektene, både i utviklings- og utbyggingsfase. 

– I den nye rollen har jeg ansvaret for vår eiendomsportefølje og vår virksomhet i region Innlandet, Østfold og Vestfold, og skal sørge for at vi har rammebetingelser for å nå Obos’ og regionens planer og mål. Jeg representerer regionen i ONHs ledergruppe og rapporterer til administrerende direktør, Knut Erik Manstad, sier Olsen-Nauen til EiendomsWatch.

Et felles mål

– Hvordan var prosessen opp mot den nye jobben?

– Jeg overtok stillingen som prosjektdirektør etter Knut Erik Manstad, som gikk over i ny rolle som administrerende direktør for Obos Nye Hjem.

Og det var ifølge Olsen-Nauen enkelt å takke ja til den nye stillingen. 

– Jeg overtar en veldrevet region som består av tre distrikter som alle er i vekst og hvor det er lett å trekke veksler på kunnskap og erfaring. Jeg får lov å være en del av et godt fagmiljø med svært kompetente medarbeidere som jobber mot et felles mål; å bygge gode boliger for medlemmene våre.

God takhøyde

Nå har den ferske prosjektdirektøren vært hos Obos i snart åtte år, en arbeidsplass hun trives svært godt på. 

– Obos er en litt annerledes boligutvikler, der stedsutvikling og samfunnsansvar går hånd i hånd. Vi er innovative på bærekraft og miljø og vi er bransjeledende på boligkjøpsmodeller som skal hjelpe flere mennesker inn i boligmarkedet.

Olsen-Nauen beskriver Obos som et sted er det er tillitsbasert bedriftskultur og svært god takhøyde

– Oss kollegaer imellom har vi en heiakultur som påvirker arbeidsmiljø og prestasjoner. Det er i tillegg gode karrieremuligheter internt, noe jeg tror bidrar til at vi er mange som blir lenge, sier hun. 

Som prosjektdirektør vil Olsen-Nauen nå ha ansvaret for alle prosjekter under utvikling og bygging på Innlandet, i Østfold og i Vestfold. 

– Vi har en meget spennende prosjektportefølje i regionen som jeg gleder meg til å jobbe videre med. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo