Jacob L'Orsa blir managing partner og leder for Union Norsk Næringsmegling

L’Orsa forlater dermed Akershus Eiendom, der han har vært partner og jobbet som transaksjonsmegler de siste 10 årene.
BYTTER JOBB: Jacob L`Orsa. | Foto: Akershus Eiendom
BYTTER JOBB: Jacob L`Orsa. | Foto: Akershus Eiendom

– Vi er veldig fornøyde med å ha rekruttert en så erfaren og dyktig leder og næringsmegler som Jacob, og gleder oss til å se han sette sitt preg på Union Norsk Næringsmegling. Han er en anerkjent og faglig sterk ressurs i bransjen som vil lede et solid team i Union, sier administrerende direktør Endre Folge i en pressemelding.

Jacob L’Orsa kommer fra stillingen som partner i Akershus Eiendom hvor han har jobbet som transaksjonsmegler de siste 10 årene. Han har lang fartstid i bransjen og var blant annet med på å etablere Foss & Co Næringsmegling, som han ledet i 12 år.

– Jeg setter stor pris på muligheten til å lede og videreutvikle den fantastiske merkevaren, Union Norsk Næringsmegling. Nå ser jeg frem til å bli bedre kjent med selskapet, kundene og ikke minst mine nye kollegaer, sier L’Orsa.

Union opplyser at «L’Orsa tiltrer stillingen etter nærmere avtale.»

FORNØYDE: Jacob L`Orsa og Endre Folge.
FORNØYDE: Jacob L`Orsa og Endre Folge.

Omorganisering

«Union Gruppen annonserte tidligere i år at Norsk Næringsmegling omorganiserer teamet da tidligere leder Erlend Aagesen ønsket å fokusere 100 prosent på transaksjonsrådgivning. Nå søker han nye utfordringer hos Colliers Norway», heter det i pressemeldingen.

– Erlend har vært i Union Gruppen i nesten 13 år, og har i løpet av de årene vært en solid bidragsyter til den suksessen Union Norsk Næringsmegling er i dag. Vi ønsker han lykke til videre i karrieren, sier Endre Folge.

Akershus Eiendom

I forbindelse med L’Orsas jobbskifte, skriver Akershus Eiendom følgende til EiendomsWatch:

«Jacob A. L’Orsa slutter i Akershus Eiendom for å bli ny daglig leder i Union Norsk Næringsmegling. Jacob har jobbet med transaksjoner i Akershus Eiendom siden 2014, og han har vært partner i selskapet siden 2019.»

– Jacob har gjort en solid jobb i Akershus Eiendom, og vi takker ham for innsatsen i disse 10 årene. Vi gratulerer og ønsker ham lykke til i den nye stillingen, sier managing partner Kari Due-Andresen i Akershus Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo