Høybach får ny direktørjobb i PBE i Oslo

– Med Hanne får vi en erfaren leder i en veldig sentral og viktig stilling for kjerneproduksjonen vår, sier etatsdirektør Siri Gauthun Kielland.
FÅR NY TOPPJOBB: Hanne Høybach er ny avdelingsdirektør for bygge- og eiendomssaker i PBE. | Foto: Ida Rydeng, Plan- og bygningsetaten
FÅR NY TOPPJOBB: Hanne Høybach er ny avdelingsdirektør for bygge- og eiendomssaker i PBE. | Foto: Ida Rydeng, Plan- og bygningsetaten

Hanne Høybach er ny avdelingsdirektør for bygge- og eiendomssaker i Plan- og bygningsetaten i Oslo. Hun starter i stillingen mandag 22. april, opplyser etaten i et innlegg på LinkedIn.

– Jeg er veldig fornøyd med at Hanne har takket ja til å bli direktør for den nyopprettede avdelingen for bygge- og eiendomssaker. Med Hanne får vi en erfaren leder i en veldig sentral og viktig stilling for kjerneproduksjonen vår, sier etatsdirektør Siri Gauthun Kielland i innlegget.

Høybach har siden mars vært leder i seksjon ytre by og var før det avdelingsdirektør for byggeprosjekter i etaten. Hun har vært i PBE siden 2018, og under hennes ledelse har det ifølge etaten vært tatt grep i produksjonen som har gitt gode resultater.

– Jeg har derfor store forventninger til at hun fortsetter dette arbeidet, sier Kielland.

Den nye avdelingsdirektøren har tidligere vært bygningssjef i Bærum kommune og har lang erfaring både som praktiserende og prosjekterende arkitekt i privat sektor. Hun er utdannet sivilarkitekt fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) , i tillegg til en B. Sc. fra University of Wales.

Avdelingen Høybach nå skal lede blir én av fire kjerneproduksjonsavdelinger i ny organisasjon. 

Avdelingen bidrar til verdikjeden i Oslos byutvikling med en løsningsorientert og dialogbasert behandling av bygge- og eiendomssaker. Totalt har avdelingen i overkant av 130 medarbeidere, og består av de to seksjonene indre by og ytre by.

- Jeg ser frem til å gå løs på veldig spennende oppgaver og å bli kjent med mange nye medarbeidere, sier Hanne Høybach.

Etter en omfattende omorganisering lyste Plan- og bygningsetaten i februar ut fire nye avdelingsdirektørstillinger.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo