Skanska-veteran Midtskogen trer ut av konsernledelsen – Aglen overtar

Tor Arne Midtskogen trer ut av konsernledelsen i Skanska Norge. Pål Aglen konstitueres som konserndirektør for byggvirksomheten.
GÅR UT AV KONSERNLEDELSEN Tor Arne Midtskogen | Foto: Skanska Norge
GÅR UT AV KONSERNLEDELSEN Tor Arne Midtskogen | Foto: Skanska Norge

Tor Arne Midtskogen har jobbet 37 år i Skanska. Han har gått gradene i selskapet, og hatt en rekke ledende stillinger både innen anlegg og bygg. Nå trer han ut av konsernledelsen, opplyser selskapet.

– Tor Arne har lagt ned et betydelig arbeid i mange år og nyter stor respekt i selskapet. Jeg er glad for at han ønsker å fortsette i Skanska slik at vi kan trekke veksler på hans kompetanse og erfaring, sier konsernsjef Stein Ivar Hellestad i pressemeldingen.

Arbeidet med å finne Tor Arne sin etterfølger vil settes i gang med en gang. Stillingen vil bli lyst ut eksternt og internt. 

– Dette er en viktig lederstilling, og vi vil bruke den tiden vi trenger til å finne den rette lederen. Å lede byggvirksomheten til Skanska Norge er en svært spennende mulighet for den rette kandidaten, sier konsernsjef Hellestad. 

Aglen overtar ansvaret som konserndirektør for FO Bygg med umiddelbar virkning, og vil samtidig inneha rollen som konserndirektør for Eiendom. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo