Nina Hage blir nytt styremedlem i Backe: – Blant de aller proffeste i bransjen

Bulk Industrial Real Estate-direktør Nina Hage tar med seg 20 års erfaring fra norsk eiendomsbransje inn i Backe-styret.
STERKE EGENSKAPER: Med Nina får vi en bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper, sier Johan Backe. | Foto: Backe/Line Midtgård
STERKE EGENSKAPER: Med Nina får vi en bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper, sier Johan Backe. | Foto: Backe/Line Midtgård

Eierne av AS Backe er svært tilfredse med å få Hage som nytt styremedlem.

– Vi har jobbet lenge med å sette sammen vårt eget styre, etter at vi som søsken tok over eierskapet til selskapet. Nina er opptatt av å bygge god kultur og gode lag. Helt i tråd med Backes verdier og ambisjoner. Med Nina får vi en bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper, sier Johan Backe på vegne av eierne i en pressemelding.

Til daglig er Nina Hage konserndirektør i Bulk Industrial Real Estate, og sitter som medlem av styret i Mustad Eiendom der hun ble med i 2021. Hun har fra tidligere erfaring som prosjektsjef i Solon Eiendom, eiendomsutvikler i AF Eiendom og seniorrådgiver i Hadrian Eiendom.

Via Backes pressemelding sier Hage at det er «veldig spennende å sitte i styret i et familieeid selskap, hvor tradisjoner og verdier videreføres parallelt med at selskapet gjennomgår store endringer for hele tiden å ligge i forkant».

– Backe er blant de aller proffeste i bransjen. At de ønsker meg velkommen som styremedlem tar jeg som et kompliment og en spennende utfordring, sier hun.

Øvrige styremedlemmer i AS Backe er styrets leder Karl Erik Kjelstad (Akastor), Christian Ness (Swiss Life), Linda Kayser (Volvat), Andreas Jul Røsjø (Møller Eiendom), Thea Backe Jansen, Johan B. Backe og Ole B. Backe.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også