Monica Blom Thorsen har blitt ny kjededirektør i Saltdalshytta

Thorsen rykker opp fra stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef der hun har bidratt med produktutvikling og strategi.
Foto: Saltdalshytta
Foto: Saltdalshytta

Monica Blom Thorsen har også 12 års fartstid fra boligkjeden Mesterhus, som i likhet med Saltdalshytta, er en del av Mestergruppen.

– Vår ambisjon er å sørge for at Saltdalshytta og Mestergruppen sine fritidboligkonsept leverer de aller beste kvalitetshyttene til det norske folk og at vi samtidig skal være ledende på mer bærekraftig hytteutvikling, sier Blom Thorsen i en pressemelding. 

I tillegg til å lede kjedekontoret til Saltdalshytta kommer den ferske kjededirektøren til å jobbe med fritidsboligsatsningen til alle boligkjedene i Mestergruppen, en satsning bedriften kaller for MG Fritid

– Jeg er overbevist om at Monica sammen med resten av kjedekontoret vil videreutvikle Saltdalshytta sin posisjon som den ledende hytteprodusenten i Norge, sier avtroppende kjededirektør Stine Røsand.

Etter nesten fire år som leder i Saltdalshytta er Stine Røsand nå overordnet ansvarlig for Mestergruppen sine hus- og hyttekjeder i rollen som direktør Utførende kjeder i Mestergruppen, og er en del av konsernledelsen.

Huskjedene i Mestergruppen består av Systemhus, Mesterhus, Nordbohus og Blink Hus.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også