Colliers inviterte KINE-nettverket til sommerfest: Første samling med mingling i fokus

Over 100 kvinner var samlet til nettverksbygging og sommermoro hos Colliers.
ÅRLIG TRADISJON: Colliers er ikke i tvil om at KINE-samlingen skal bli en årlig tradisjon. Over 100 kvinner i nettverket var samlet til sommermingling torsdag. | Foto: KINE-nettverket
ÅRLIG TRADISJON: Colliers er ikke i tvil om at KINE-samlingen skal bli en årlig tradisjon. Over 100 kvinner i nettverket var samlet til sommermingling torsdag. | Foto: KINE-nettverket

Torsdag 30. mai inviterte Colliers KINE nettverket sommerfest. Over 100 kvinnr i nettverket deltok på samlingen, som er denTredje fysiske nettverkssamling i 2024. 

– Colliers er fremoverlente når det gjelder å skape møteplasser for KINE. Vi ser at nye relasjoner i nettverket skaper business på tvers av bransjen og setter stor pris på at Colliers inviterer til en sosial samling med mingling i fokus, sier Kine Morud Aarum, Co-founder og styreleder i KINE i en pressemelding. 

Forbereder Arendalsuka

Hun legger til at dette er første KINE arrangement hvor nettverksbygging står i fokus og ikke et faglig tema. 

Nettverket forbereder seg nå til Arendalsuka hvor temaet er: hvorfor jobber ikke kvinner i eiendom med de store pengene? 

KINE ønsker å diskutere og forstå hvorfor så få kvinner jobber med de store pengene i eiendomsbransjen: transaksjonene. Samtidig jobber nettverket med en markedsanalyse som de håper flest mulig i bransjen vil besvare. 

– Under debatten vil KINEs markedsundersøkelsen presenteres i tillegg til at det vil bli diskutere tiltak vi kan hjelpe bransjen med for å få flere kvinner inn i denne delen av bransjen, sier Hedda Karoline Ulvness, administrerende direktør i Eie eiendomsmegling og Co-founder av KINE. 

Hun er tydelig på at bransjen har en vei og gå og at vi vil se om det er tiltak KINE kan bidra med.

Skaper «ringer i vann»

– Vi er imponerte over hvordan kvinnene i bransjen har samlet seg rundt KINEs tiltak og arrangementer. Vi opplever at dette skaper «ringer i vann». Det er lettere å ta kontakt for å skape business sammen når man først har blitt kjent gjennom et slikt nettverk. Det var akkurat slik vi håpet KINE skulle fungere, sier Anne Sofie Bjørkholt, Co-founder i KINE og Partner i Advokatfirmaet BAHR.

Markedssjef i Colliers, Karoline Fagerheim, understreker at det er utrolig givende å være en del av dette nettverket som KINE-medlem. 

– Å bli kjent med så mange fremoverlente og flinke kvinner har mitt meg mye inspirasjon og kunnskap. Colliers har lenge sett frem til å invitere til sommerfest, og vi har blitt møtt med utrolig mange hyggelig og fine tilbakemeldinger. Det er ingen tvil om at dette skal bli en årlig sommertradisjon, sier Fagerheim

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo