Einar Kvien ny forvaltningsdirektør i KLP Eiendom

Nå er Ellen Langeggens erstatter som forvaltningsdirektør i KLP Eiendom klar. Det blir internt opprykk for Einar Kvien.
RYKKER OPP: Einar Kvien blir ny forvaltningsdirektør i KLP Eiendom. | Foto: KLP Eiendom
RYKKER OPP: Einar Kvien blir ny forvaltningsdirektør i KLP Eiendom. | Foto: KLP Eiendom

Einar Kvien blir ny forvaltningsdirektør i KLP Eiendom, opplyser selskapet i en pressemelding. Han kommer fra jobben som operativ leder i KLP Eiendom og tar over etter Ellen Langeggen, som blir ny administrerende direktør i KLP eiendom 1. september.

Kvien er utdannet sivilingeniør med 14 års fartstid innenfor eiendomsbransjen. Han har hatt flere stillinger innen forvaltning i KLP Eiendom, og har de siste tre årene vært operativ leder for forvaltningen av næringsporteføljen i Oslo. 

Som forvaltningsdirektør vil Kvien ha overordnet ansvar for utleie og forvaltning av kontorporteføljen til KLP i Oslo. Kvien går også inn i ledergruppen i KLP Eiendom fra og med 1. september.

– Vi er veldig glade for at Einar har takket ja til stillingen som ny forvaltningsdirektør. Han er en dyktig og engasjert leder, som har en solid forståelse av KLP Eiendoms virksomhet og våre kunder, sier Ellen Langeggen. 

– Jeg er utrolig glad for å få muligheten til å lede forvaltningen i KLP Eiendom i en så spennende tid. KLP Eiendom har en unik posisjon i markedet, med en solid portefølje av eiendommer og et sterkt fokus på bærekraft og teknologiutvikling. Jeg ser frem til å jobbe sammen med mine dyktige kolleger for å videreutvikle selskapet og skape enda bedre verdi for våre kunder, sier Kvien.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo