Newsec skal bli bedre på transaksjoner i Stavanger – henter inn Rune Svindland

Proptech-gründer Rune Svindland overtar roret for Newsec Advisory i Stavanger, og går inn i rollen som daglig leder med hovedfokus på transaksjonsrådgivning.
TIL NEWSEC: Fra 1. august er Rune Svindland på plass hos ny arbeidsgiver. | Foto: Newsec
TIL NEWSEC: Fra 1. august er Rune Svindland på plass hos ny arbeidsgiver. | Foto: Newsec

«Få kjenner markedet og aktørene som Rune Svindland», skriver Newsec i en pressemelding i forbindelse med at selskapet styrker seg på transaksjoner i Stavanger. Svindland blir leder for Newsec Advisory i oljehovedstaden. 

Han bygget opp proptech-selskapet Create-Solutions med utgangspunkt i eiendomsmarkedet i Stavanger. Selskapet ble senere solgt til Visma. Svindland har lang erfaring fra bank/finans og eiendom, blant annet som Director Investment Services i Sandnes Sparebank og i DNB Asset Management, og har gjennom årenes løp vært involvert transaksjonsmarkedet gjennom hele verdikjeden.

–Jeg er veldig glad for å styrke vår transaksjonssatsing i Stavanger med Rune på laget. Han har inngående kjennskap, betydelig erfaring og en passion kundene vil merke, sier styreleder Jon Harry Dahlberg Årstad i meldingen.

–Sammen med våre meglere i Oslo er vi svært godt posisjonert til å bistå eiendomsbesittere i regionen med store og mindre transaksjoner. Hans brede erfaring fra bank/finans, rådgivnings- og eiendomsbransjen gjør ham svært godt egnet til å tre inn i rollen og videreutvikle vår suksessfulle virksomhet i Stavanger, sier styrelederen.

Rune Svindland ser frem til å bygge selskapet videre:

–Jeg er glad og takknemlig for å få muligheten til å lede Newsec sitt Stavanger-kontor. Vi vil jobbe videre med å styrke våre kundefokuserte tjenester, der solid uavhengig rådgivning skal ligge i bunn for fortsatt vekst, og være verdiskapende for våre kunder. Newsec har på kort tid inntatt en markedsledende posisjon innen utleiemegling i vår region, og nå er målsettingen å gjøre det samme innen transaksjonsrådgivning. Jeg ser frem til å jobbe tett med det norske og nordiske teamet, og tilbringe enda mer tid med våre kunder, sier han.

Svindland starter i jobben 1. august. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo