Skb Eiendom styrker laget med tre nye ansettelser

Petter Fagerli er ansatt som Forvaltningsdirektør, Johan Foss er ansatt som Investeringsanalytiker og Ansten Stafsberg har fått stillingen som Controller. 
NYANSETTELSER: Ansten Stafsberg, Petter Fagerli og Johan Foss har alle fått ny jobb hos Skb Eiendom. | Foto: Skb Eiendom
NYANSETTELSER: Ansten Stafsberg, Petter Fagerli og Johan Foss har alle fått ny jobb hos Skb Eiendom. | Foto: Skb Eiendom

Petter Fargerli har jobbet i SKB Eiendom som Eiendomssjef Næring i over tre år. Han er rekruttert internt til den nyopprettede stillingen som Forvaltningsdirektør for både bolig- og næringseiendom. Stillingen har totalansvaret for inntekts- og kostnadssiden av selskapets eiendommer. 

Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Hentet fra Tellys Eiendom

Fagerli er utdannet Bachelor i Økonomi og administrasjon samt en mastergrad i Eiendomsutvikling- og forvaltning fra NTNU. Før SKB Eiendom jobbet han fem år i Tellus Eiendom AS som eiendomsforvalter.

SKB Eiendom AS eier og forvalter over 40 eiendommer/250.000 m2 med en verdi på om lag seks milliarder kroner. Selskapet har blant annet eiendommer i Oslo og Bergen, samt Asker, Raufoss og Sarpsborg.

Eiendomsporteføljen består av både bolig-, næring- og utviklingseiendommer og inkluderer både heleide og deleide strukturer. Skb Eiendoms største eiendom er Middelthunsgate 29 (NVE-bygget) på Majorstua. 

Vil styrke Controller-funksjonen

Johan Foss skal være med å profesjonalisere investeringsprosessene for både kjøp og salg, men også eiendomsporteføljen under daglig forvaltning.

Han er utdannet Bachelor in Business Administration fra Esade og innehar en Master i Finans fra Imperial College Business School. Forut for SKB Eiendom var Foss ansatt i Prosjektfinansiering Eiendom i Arctic Securities i to år samt to år som Management Consultant i Management Solutions.

Ansten Stafsberg er ansatt for å styrke Controller-funksjonen i økonomiavdelingen, og vil her ha ansvaret for rapportering/oppfølging mot forvaltnings- og driftsavdelingen samt oppfølging av budsjett og utviklingsprosjekter.

Ansten er utdannet Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Han kommer fra stillinger i AF Gruppen og Söderberg & Partners Norge de seneste to årene.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo