EiendomsWatch

Innovatører søker ny huseier i Trondheim

En av Trondheims mer særpregene kontorbygg er lagt ut til salgs.

HØY ANTIKVARISK VERDI: Eiendommen er godt synlig i bybildet i Trondheim og har tidligere gått under navnet «Bakke Bydelshus». | Foto: DNB Næringsmegling

Det gamle menighetshuset i Trondeim er i dag kontoret for deler av byens innovasjonsmiljø.

Det er Peel Gruppen som nå ønsker å selge datterselskapet Peel Eiendom, sistnevnte selskap eier seks seksjoner i Nordre Berggate 2, lokalt kjent som Bakke.

Eiendommen, som opprinnelig ble oppført som et menighetshus i 1914, er i dag omgjort til et moderne og relativt hipt kontorbygg. I dag eies og brukes bygget av Peel Gruppen, som gjennom selskapet Peel Innovation har skapt et miljø for seriegründere og helt ferske gründere.

Det er DNB Næringsmegling som har fått salgsjobben. I prospektet fremgår det at den årlige leieinntekten i dag er på cirka 2,6 millioner kroner. Eksisterende leieforhold preges av mye korttidsleie av typen «3 måneder løpende», og den vektede gjenværende leietiden for bygget er ikke mer enn 2,7 år.

Bruttoarealet til seksjonene som nå selges er på cirka 1.238 kvadratmetter, ifølge prospektet.

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger