Installerer kontorløsninger på Gardermoen og Oslo S

Nå får forretningsreisende på Oslo Lufthavn tilbud om stillerom rett ved utvalgte gater i avgangsterminalen for innland.
KONTORPLASSER TIL LEIE: Prisen for leie starter på 200 kroner timen for enkle podder beregnet for én person, stigende til 800-1.000 kroner timen for fire til seks persons møteromspodder. | Foto: NTB
KONTORPLASSER TIL LEIE: Prisen for leie starter på 200 kroner timen for enkle podder beregnet for én person, stigende til 800-1.000 kroner timen for fire til seks persons møteromspodder. | Foto: NTB

Prosjektet er et samarbeid med Avinor og selskapet Work&Go som har utviklet konseptet wogow. En app tilgjengeliggjør møterom og kontorplasser for reisende.

– Nå er vi i gang på Oslo Lufthavn, og neste uke installeres kontorløsningene på Oslo S. Flere arbeidstakere ønsker tilgang til kontorpulter og møterom mens de er på farten, sier daglig leder Lars Schrader Kristiansen i Work&Go til Finansavisen.

– Sammen med Work&Go ønsker vi i Avinor å tilby de reisende muligheten til selvbetjent digital aksess til private stillerom, sier Elif Runa Nordal, Head of Retail i Avinor Group, i en melding.

Work&Go satser i to markeder innen korttidsleie for kontormarkedet; mobile stillerom og utleie av fellesressurser i kontorbygg.

Det er inngått avtaler med selskaper som Bane NOR, Avinor, Opsahl Gruppen, KLP Eiendom og Drive Eiendom.

Work&Go er et lite selskap med en forventet omsetning på bare 800.000 kroner i år, mens forventningen er at den skal komme opp i syv til ti millioner kroner i løpet av 2022.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Photo: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan