Malling bistår i salget av Øvre Vollgate 11

Eiendomsselskapet Anthon B Nilsen Eiendom AS har kjøpt den 4 000 kvm store kontoreiendommen Øvre Vollgate 11 av Norske Boligbyggelags Landsforbund SA, NBBL.
NBBL SELGER: Selger Bård Folke Fredriksen i NBBL og kjøper Peder Chr. Løvenskiold i Anthon B Nilsen Eiendom er fornøyde med transaksjonen. | Foto: Anthon B. Nilsen Eiendom
NBBL SELGER: Selger Bård Folke Fredriksen i NBBL og kjøper Peder Chr. Løvenskiold i Anthon B Nilsen Eiendom er fornøyde med transaksjonen. | Foto: Anthon B. Nilsen Eiendom

- Øvre Vollgate 11 er en strategisk viktig eiendom for oss som vi er veldig glad for å få inn i porteføljen, sier administrerende direktør Peder Chr. Løvenskiold i en pressemelding fra Anthon B. Nilsen.

Fra før eier Anthon B. Nilsen Eiendom Rådhusgata 27, samt eiendommene Øvre Vollgate 7, 9 og 13. I meldingen opplyser de at de ser kjøpet som en komplettering av tilstedeværelsen som gårdeier i Øvre Vollgate.

– Den gir oss anledning til å tenke utvikling av hele gaten med planlegging av effektive arealer og felles løsninger på tvers av fem eiendommer. Samtidig kan vi ta enhetlige grep i utviklingen av gateplanet, og her har vi ambisiøse ønsker og planer med glasspaviljongen mot syd som et spennende ankerfeste, sier Løvenskiold.

Bygningen i Øvre Vollgate 11 er fra 1916 og tegnet av arkitekt Peter L. Thane. Eiendommen er tilnærmet fullt utleid på relativt korte kontrakter.

- NBBL har gjennom de siste 23 år vært eier av gården i Øvre Vollgate 11 og salget er en viktig milepæl for oss, uttaler Bård Folke Fredriksen, adm. direktør i NBBL. NBBL er meget tilfreds med at gården tas over av en profesjonell og tradisjonsrik eiendomsaktør som vil videreutvikle gården og området. Vi ser med glede og spenning frem til utviklingen i Øvre Vollgate. NBBL nytter anledning til å ønske Anthon B Nilsen Eiendom lykke til med eierskap.

Kjøper overtar eiendommen 15.10.2021. Eiendomshuset Malling & Co har vært megler i transaksjonen.

uridisk rådgiver har vært Haavind for Anthon B Nilsen Eiendom og Selmer for NBBL.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter