EiendomsWatch

Format Eiendom et steg nærmere bygging av ny kontorblokk i Sandefjord

Eiendomsutvikler ønsker å bygge ny kontorblokk med plass 200 arbeidsplasser og fire boliger på toppen i Sandefjord.

NYTT NAV-BYGG: Hoveddelen av kontorene er tenkt leid ut til Nav, skriver Ola Roald AS arkitekter i planforslaget for eiendommen. | Foto: Ola Roald Arkitekter

Politikerne i utvalget for miljø- og plansaker i Sandefjord har godkjent at forslaget om detaljreguleringen for Søebergs gate 1-3 i skal ut på offentlig høring. Reguleringsforslaget legger opp til en bygging av kontorblokk med plass til 200 arbeidsplasser.

Selv om prosjektet fortsatt er i planfasen, så har Nav ønsker om å flytte 150 ansatte til bygget, skriver Sandefjords Blad.

Ifølge forslaget skal bygget få et samlet bruksareal på inntil 4000 kvadratmeter. Inntil 500 av disse kan bli benyttet til bolig.

Bak prosjektet står selskapet Format Eiendom fra Sem, like utenfor Tønsberg. Selskapet eies av gründer og sivilingeniør Ole Johan Olsen og sønnen Andreas H. Olsen, samt andre ansatte i selskapet.

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger