EiendomsWatch

Det gikk ikke helt rundt for Carucel – guider betydelige vekst i omsetningsbaserte leier

Tredje kvartal endte såvidt under null for Krefting-selskapet Carucel Eiendom. Mange av leietakerne til Carucel Eiendom har vært påvirket av restriksjonene rundt covid-19. Men nå kommer det positive signaler og omsetningstall på tvers av porteføljen.

AKTIV I MARKEDET: I tredje kvartal kjøpte Carl Erik Krefting og Carucel Eiendom Bjørnerudveien 24 og solgte seg samtidig ut av Norwegian Property. Også i fjerde kvartal har Carucel Eiendom gjort flere kjøp. | Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Carucel Eiendom hadde leieinntekter på 40,9 millioner kroner i tredje kvartal. Hittil i 2021 beløper leieinntektene seg til 113,4 millioner kroner mot 104,2 millioner for 2020. Dette kommer frem av selskapets rapport for tredje kvartal.

«Etter gjenåpningen av restauranter etter Covid-19-nedstengingene i andre kvartal har salgsutviklingen fortsatt å overgå forventningene. Selv om leietakere rapporterer om salgsrekord, forventer vi ikke noe omsetningsleie for 2021, unntatt for de få leietakerne som kun har omsetningsleie», sier Carucel Eiendom i rapporten. Dette er fordi de fleste omsetningsleiene er basert på helårsinntekter. Omsetningsleiene forventes å bli betydelige i 2022.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch