EiendomsWatch

House of Brands flytter til Oslo K

Klesdistributøren House of Brands kommer inn som leietaker i Oslo K fra 1. februar neste år. Da overtar selskapet 11. etasje.

PÅFYLL: Etter at bygget åpnet i høst med relativt høy ledighet får Oslo K snart Tina Frivåg Hansen og House of Brands som leietakere. Nils Morten Bøhler i Obos Eiendom er glad for at bygget deres ble valgt. | Foto: Obos / House of Brands

House of Brands (HoB) har tegnet en leiekontrakt i Oslo K med syv års varighet. Lokalet gir dem rundt 800 kvadratmeter kontorer, showroom og lager. 11. etasje er toppetasjen i den ene tredelen av bygget.

I tillegg får HoB tilgang til Oslo Ks fellesfasiliteter, som stort møtesenter, bedriftsrestaurant, garderober, parkering og lading og vask for sykler.

– Vi har vært på jakt etter sentralt beliggende lokaler som er moderne, lette å drifte, økonomisk effektive, fleksible, lyse og åpne. I tillegg trenger vi å ha mulighet for popup-utsalg og utstillinger for å synliggjøre de merkevarene vi jobber med. Alt dette fant vi i Oslo K, forteller administrerende direktør Tina Frivåg-Hansen i House of Brands i en pressemelding.

Fra før er Nexans leietaker i bygget. Eierne av Oslo K – Obos Eiendom – ser frem til å ta imot nye leietakere.

– House of Brands får lyse og fine lokaler med utsikt over Oslo og en luftig terrasse, og vi ønsker dem hjertelig velkommen. Vi gleder oss over at de valgte Oslo K, og at de opplever å få alle sine varierte behov dekket i dette nye bygget i Kværnerbyen, sier Nils Morten Bøhler, konserndirektør for eiendom i Obos i pressemeldingen.

House of Brands er et agent- og distribusjonsfirma som representerer rundt 20 klesmerker for barn og voksne i det norske og svenske markedet. Disse merkene selges via partnere, egne butikker og e-handel.

Klesdistributøren fører en rekke merkevarer både på Sport-Outdoor, Fashion og Kids, som U.S. Polo Assn, MCS, Five Seasons, Color Kids, Levis, Converse, Boss, Michael Kors, Zadige & Voltaire med flere.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch