Ny ledelse i Driv Eiendomsforvaltning

Jens Rustad er ansatt som daglig leder i Driv Eiendomsforvaltning, og Stine Jacobsen Wold blir ny styreleder.
NY LEDELSE I DRIV EIENDOMSFORVALTNING: Stine Jacobsen Wold er ny styreleder og Jens Rustad er ansatt som daglig leder | Foto: Driv Eiendomsforvaltning
NY LEDELSE I DRIV EIENDOMSFORVALTNING: Stine Jacobsen Wold er ny styreleder og Jens Rustad er ansatt som daglig leder | Foto: Driv Eiendomsforvaltning

– Vi er svært fornøyde med denne viktige ansettelsen, sier styreleder Stine Jacobsen Wold i en pressemelding fra Driv Eiendomsforvaltning.

Rustad som har en Master i eiendomsutvikling og forvaltning fra NTNU og en bachelor i entreprenørskap fra BI kommer fra stillingen som eiendomsforvalter i Ragde Eiendom.

– Driv Eiendomsforvaltning er en komplett leverandør av tjenester innen alle tjenester og produktområder av eiendomsforvaltning, eiendomsdrift og rådgivning/prosjektstøtte for eiendomsbesittere. Jeg er glad for å ha fått denne unike muligheten, og ser frem til å bidra til at selskapet skal vokse videre sammen med eiernes selskaper, sier Rustad.

Stine Wold som er nyvalgt styreleder er til daglig sjef for HR og Forretningsutvikling i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning, og har lang erfaring fra eiendomsbransjen bl.a. fra Basale. Wold overtar som styreleder etter Eirik Strand.

– Et fremtidsrettet eiendomsforvaltningsselskap klarer å utnytte muligheten som ligger i å forene mennesker, teknologi og bærekraft. Driv Eiendomsforvaltning skal være en drivkraft i eiendomsbransjen på akkurat dette, med god støtte fra sine eiere Backe Eiendom Invest og Kjeldsberg Eiendomsforvaltning, sier den nyvalgte styrelederen Stine Wold.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også