Cushman & Wakefield med tre nye avtaler for verdivurdering

Cushman & Wakefield Realkapitals avdeling for verdivurdering har inngått samarbeidsavtaler med tre store eiendomsaktører.
NYE AVTALER: Arne T.W. Eriksen, leder for verdivurdering i Cushman & Wakefield Realkapital, har fått tre nye store eiendomsselskaper på kroken. | Foto: Cushman & Wakefield Realkapital
NYE AVTALER: Arne T.W. Eriksen, leder for verdivurdering i Cushman & Wakefield Realkapital, har fått tre nye store eiendomsselskaper på kroken. | Foto: Cushman & Wakefield Realkapital

I fjor var Cushman & Wakefield Realkapital involvert i 75 prosent av alle transaksjoner over én milliard kroner i Norge.

Cushman & Wakefield Realkapital signerer samarbeidsavtaler med ytterligere tre store eiendomsaktører, og skal nå bistå KLP Eiendom, Oslo kommune Eiendoms- og byfornyelsesetaten (EBY) og Avantor med rådgivningstjenester innenfor verdivurderinger.

– Vi er stolte av å ha et av landets ledende verdsettelsesmiljøer, og at kompetansen til rådgiverteamet vårt er ettertraktet. Våre rådgivere utfører rundt 2000 verdsettelser årlig innen alle eiendomssegmenter og vi gleder oss til å bistå både nye og gamle kunder med våre rådgivningstjenester. Det er solide selskaper med betydelige eiendomsporteføljer vi nå har signert med, og som vi ser frem til å jobbe sammen med, sier Arne T.W. Eriksen, leder for verdivurdering i Cushman & Wakefield Realkapital, i en pressemelding.

I fjor vant selskapet ytterligere tre store samarbeidsavtaler med KMC Properties, SBB og Aurora Eiendom.

– Vi har vokst mye i det siste, og styrket i fjor høst laget med ytterligere én rådgiver for å møte den store etterspørselen enda bedre. Vi opplever stor vekst i segmentet for utviklingseiendom, både innenfor generell rådgivning og verdsettelsestjenester, sier Eriksen.

Oslo kommune opplyste i februar at Eiendoms- og byfornyelsesetaten hadde inngått tre rammeavtaler for verdivurdering med en samlet verdi på 13,5 millioner kroner. Avtalene ble inngått med Veridian, som sikret seg en rammeavtale på 6,75 millioner kroner, mens Newsecs avtale har en ramme på inntil 2,7 millioner kroner. Den siste delavtalen gikk til Realkapital Eiendom, som lander en rammeavtale på 4,05 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også