EiendomsWatch

Foretrekker å forvalte eiendommene selv: – Jeg opplever at det blir et partnerskap

Mens mange setter ut drift og forvaltning til eksterne, har Norsk Hydros Pensjonskasse tatt et bevisst valg om å være en aktiv eiendomsbesitter som server leietakerne sine selv. – Jeg tror det er veldig viktig, sier daglig leder Ole Petter Gjerde.

Daglig leder i Norsk Hydros Pensjonskasse, Ole Petter Gjerde, legger vekt på å skape direkte relasjoner med leietakerne. | Foto: Knut Falch / NTB og Norsk Hydros Pensjonskasse

Norsk Hydros Pensjonskasse har valgt å sette ut kapitalforvaltningen av porteføljen av finansielle investeringer, unntatt fast eiendom, til Hydro Kapitalforvaltning AS. Fast eiendom styrer de imidlertid helst med selv.

– Jeg tror det er veldig viktig. Vi ser at advokatfirmaene som har leid i Bygdøy Allé 2 har vært hos oss i 20 år. På Vækerø har vi If Forsikring som også har vært der i mange år og nylig forlenget for 11 år til, sier daglig leder i Norsk Hydros Pensjonskasse, Ole Petter Gjerde, til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch