EiendomsWatch

Kontor på farten-aktør slår seg konkurs

Selskapet Work&Go satset i to deler av markedet for korttidsleie av kontor, men ble truffet hardt av pandemien. Nå har selskapet meldt oppbud.

STILLEROM PÅ GARDERMOEN: Work&Go plasserte i fjor sommer ut et stillerom og et møterom på Gardermoen. Stillerommet var priset fra 200 til 400 kroner per time. | Foto: Work&Go

Work&Go ville med merkenavnet wogow å finne plass i en så langt smal del av eiendomsmarkedet – korttidsleie for kontorer. Selskapet satset på to løsninger: mobile stillerom plassert på flyplasser og lignende knutepunkter, og utleie av møterom og kontorer i kontorbygg.

Via en app kunne brukerne booke et drop-in-kontor i et kontorbygg eller et stillerom. Selskapet inngikk avtaler med blant annet Opsahl Gruppen, KLP Eiendom og Drive Eiendom. I tillegg ble det inngått avtaler med Avinor og Bane Nor om utplassering av stillerom.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch