EiendomsWatch

Tre historiske Trondheims-perler solgt

Den ene av eiendommene var tidligere hovedkontoret til eiendomsmeglerkjeden Notar.

Foto: Google maps

Osloveien15, 17 og 19 i Trondheim ble annonsert i markedet med en prisantydning på 17,5 millioner per eiendom. Selgeren, Historiske Eiendommer AS, eier også Osloveien 23 som vil komme for salg til høsten.

Eiendomsmegler Kent Roger Tangvik i Eiendomsmegler 1 sier til MN24 at interessen var stor, men vil ikke si noe om prisen utover at transaksjonen er gjennomført på markedsmessige vilkår, og at både selgere og kjøpere er fornøyde.

– Det er klart at dette ikke er et nærings- eller boligbygg som ligner de inne i sentrum, men på grunn av at det er regulert både til bolig og næring har det likevel vært veldig stor interesse. Samtidig tar det jo litt lengre tid å finne riktig kjøper på slike eiendommer, sier Tangvik til avisa.

Det er et ikke navngitt eiendomsselskap som har kjøpt nummer 17 og 19, mens nummer 15 er kjøpt av selskapet Heat Holding.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch