Tre historiske Trondheims-perler solgt

Den ene av eiendommene var tidligere hovedkontoret til eiendomsmeglerkjeden Notar.
Foto: Google maps
Foto: Google maps

Osloveien15, 17 og 19 i Trondheim ble annonsert i markedet med en prisantydning på 17,5 millioner per eiendom. Selgeren, Historiske Eiendommer AS, eier også Osloveien 23 som vil komme for salg til høsten.

Eiendomsmegler Kent Roger Tangvik i Eiendomsmegler 1 sier til MN24 at interessen var stor, men vil ikke si noe om prisen utover at transaksjonen er gjennomført på markedsmessige vilkår, og at både selgere og kjøpere er fornøyde.

– Det er klart at dette ikke er et nærings- eller boligbygg som ligner de inne i sentrum, men på grunn av at det er regulert både til bolig og næring har det likevel vært veldig stor interesse. Samtidig tar det jo litt lengre tid å finne riktig kjøper på slike eiendommer, sier Tangvik til avisa.

Det er et ikke navngitt eiendomsselskap som har kjøpt nummer 17 og 19, mens nummer 15 er kjøpt av selskapet Heat Holding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo