EiendomsWatch

Petter Neslein: – Jeg tror dette vil vekke oppsikt når sannheten kommer frem

Pecunia-sjef Petter Neslein kjemper videre mot utbyggingsplanene til Odd Fellow Logen i Stortingsgata 28. Han mener utbyggerens påstander er feil. Det er ikke noen manglende vilje til å finne den beste løsningen, kontrer Ole Fjelldal.

KRANGELEN FORTSETTER: Pecunia-sjef Petter Neslein og Ole Fjelldal, daglig leder i AS Stortingsgata 28, er uenige når det gjelder utbyggingen av Odd Fellow-gården i Oslo sentrum | Foto: Pecunia og Stortingsgata 28. Collage: EiendomsWatch

– Nå må Neslein snart gi seg, sa Ole Fjelldal, daglig leder i AS Stortingsgata 28, til EiendomsWatch 2. juni. Foranledningen var Pecunia-sjef Petter Nesleins utspill i forbindelse med Odd Fellow Logens utbyggingsplaner for bygget som huser Saga kino i Oslo sentrum.

Plan- og bygningsetaten, Byantikvaren og flere av naboene, inkludert Pecunia, tar til orde for en alternativ utbygging av Stortingsgata 28, som de mener vil sikre bedre lysforhold, være mer bærekraftig og gi bedre vern av de kulturminner om bygget representerer.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch