EiendomsWatch

Tema Eiendom kjøper på Hamar: – Fineste kontoreiendommen i hele Innlandet

– Dette er en fantastisk eiendom, sier administrerende direktør Stian Strand Molstadkroken i Tema Eiendom etter kjøp av eiendom på Hamar.

GJØR HISTORISK KJØP: Administrerende direktør Stian Strand Molstadkroken i Tema Eiendom har sikret seg det han kaller den fineste kontoreiendommen i Innlandet. | Foto: Tema Eiendom

Tema Eiendom kjøper gjennom Tema Næringsbygg Parkgata 81-85 like ved CC Mart’n i Hamar. Eiendommen er på totalt på 3651 kvadratmeter, mens bebyggelsen fra 2014/2015 utgjør 13.142 kvadratmeter, inklusiv parkeringskjeller, fremgår det av en melding fra selskapet.

– Dette er en fantastisk eiendom, og den fineste kontoreiendommen i hele Innlandet tør vi å påstå. Bygget innehar alle kvaliteter som et signalbygg som dette bør ha. Tema Eiendom ser på Hamar som et særdeles spennende satsingsområde. Vi har historisk hatt en litt for liten andel av porteføljen vår i Hamar, og vil med dette gjøre Hamar en betydelig og viktigere del i porteføljen vår, som vi ser fram til å utvide, sier administrerende direktør Stian Strand Molstadkroken i Tema Eiendom til Hamar Arbeiderblad.

Det er et syndikat i regi av Clarksons Platou Real Estate, hvor Utstillingsplassen Eiendom AS er største enkeltaksjonær, som er selger.

Molstadkroken kan ikke si noe om pris, men røper at kjøpet representerer den desidert største transaksjonen Tema Eiendom har gjennomført noen gang.

Statens Vegvesen, Eika Forsikring, Toten Sparebank, BDO, The Assessment Company, Atea og Canon Norge er leietakere i dag.

– Eiendommen Parkgata 81-85 er maks utnyttet. Den har vi bare tenkt å forvalte videre på lik måte som opprinnelig eier. Vi har ingen planer utover å drifte og forvalte den videre på samme gode måte, sier Molstadkroken.

Tema Eiendom kjøper i tillegg en tilstøtende utviklingstomt.

Innlandet Næringsmegling og Union Norsk Næringsmegling har bistått som rådgiver i transaksjonen.

SOLGT: Tema Eiendom har kjøpt dette bygget i Hamar | Foto: Google Street View
SOLGT: Tema Eiendom har kjøpt dette bygget i Hamar | Foto: Google Street View

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch