EiendomsWatch

Ny leietager til Valle Vision

Logistikkselskapet Kuehne+Nagel har signert avtale for leie av 2100 kvadratmeter i Valle Vision i Oslo. Union Eiendomskapital har nå cirka 5300 kvadratmeter ledig i prosjektet.

FYLLES OPP: Valle Vision er bygget bak og i midten på denne illustrasjonen. Til venstre ser man Valle View, til høye Valle Value og foran Valle Wood. | Foto: Union Eiendomskapital

Kuehne+Nagel skal fra januar 2024 leie 2100 kvadratmeter i 7. og 8. etasje av Valle Vision. Det melder Union Eiendomskapital i en pressemelding.

– Vi gleder oss til å flytte til Valle i 2024. Kontorlokalene er tilpasset alle generasjoner i arbeidslivet, der vi kan tilrettelegge for sosiale aktiviteter for å skape et godt arbeidsklima for våre ansatte, sier administrerende direktør Arne Faaberg i Kuehne+Nagel i en kommentar i pressemeldingen.

Patentstyret, og Statens Vegvesen har allerede signert leieavtaler i bygget. Det er nå ca. 5 300 kvm gjenværende ledige kontorlokaler i Valle Vision. Valle Vision bygges rett ved siden av Valle Wood og Valle View. Disse to er allerede fylt opp.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch