Malling & Co Investments selger tre kontorbygg i Stavanger

Malling & Co Investments selger kontoreiendom i Stavanger til Swiss Life Asset Managers Nordic.
Foto: Malling & Co
Foto: Malling & Co

Badehusgata 33-39 som består av 3 eiendommer på totalt ca. 20 000 kvm er kjøpt av Swiss Life Asset Managers Nordic AS. Eiendommen, som ligger sentralt plassert i Stavanger øst, er nesten fullt utleid til leietakere som DNO, Altera Infrastructure Norway, Stavanger kommune m. flere.

Prisen på kontoreiendommene er ikke kjent.

– Det er en flott eiendom som ligger godt posisjonert i den spennende utviklingen av Stavanger Sentrum. Malling har gjort en veldig god jobb med eiendommen og vi gleder oss til å utvikle den videre, sier Kristian Korbu i Swiss Life Asset Managers Nordic i en pressemelding.

Malling & Co Investments kjøpte eiendommen i 2019, og har siden da gjennomført betydelige oppgraderinger av eiendommene i forbindelse med inngåelse av nye leiekontrakter og reforhandling av eksisterende leiekontrakter.

– Eiendommen er nå utleid til en rekke attraktive leietakere på lengre kontrakter. Gjennom vår aktive forvalting har vi lykkes med å redusere ledigheten på eiendommen fra 22 til 4 prosent, og således fullført forretningsplanen som ble lagt til grunn da vi kjøpte eiendommen, sier partner og seniorforvalter Fredrik Jansen i Malling.

Kjøpers rådgivere i transaksjonen har vært Schjødt AS og WSP, og Malling & Co Investments har hatt bistand fra Newsec AS og Wikborg Rein Advokatfirma AS.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo