EiendomsWatch

Malling & Co Investments selger tre kontorbygg i Stavanger

Malling & Co Investments selger kontoreiendom i Stavanger til Swiss Life Asset Managers Nordic.

Foto: Malling & Co

Badehusgata 33-39 som består av 3 eiendommer på totalt ca. 20 000 kvm er kjøpt av Swiss Life Asset Managers Nordic AS. Eiendommen, som ligger sentralt plassert i Stavanger øst, er nesten fullt utleid til leietakere som DNO, Altera Infrastructure Norway, Stavanger kommune m. flere.

Prisen på kontoreiendommene er ikke kjent.

– Det er en flott eiendom som ligger godt posisjonert i den spennende utviklingen av Stavanger Sentrum. Malling har gjort en veldig god jobb med eiendommen og vi gleder oss til å utvikle den videre, sier Kristian Korbu i Swiss Life Asset Managers Nordic i en pressemelding.

Malling & Co Investments kjøpte eiendommen i 2019, og har siden da gjennomført betydelige oppgraderinger av eiendommene i forbindelse med inngåelse av nye leiekontrakter og reforhandling av eksisterende leiekontrakter.

– Eiendommen er nå utleid til en rekke attraktive leietakere på lengre kontrakter. Gjennom vår aktive forvalting har vi lykkes med å redusere ledigheten på eiendommen fra 22 til 4 prosent, og således fullført forretningsplanen som ble lagt til grunn da vi kjøpte eiendommen, sier partner og seniorforvalter Fredrik Jansen i Malling.

Kjøpers rådgivere i transaksjonen har vært Schjødt AS og WSP, og Malling & Co Investments har hatt bistand fra Newsec AS og Wikborg Rein Advokatfirma AS.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch