EiendomsWatch

Rasmussen utvider porteføljen i Haugesund

Etter at bergensbaserte Rasmussen Eiendom gjorde sitt inntog i Haugesund i fjor har selskapet kjøpt et nytt bygg i byen.

I BOKS: Rasmussen Eiendom har kjøpt Kompetansehuset i Haugesund. | Foto: Rasmussen Eiendom

Rasmussen Eiendom utvikler og forvalter 110.000 kvadratmeter med næringseiendom, med hovedvekt på Bergen og områdene rundt.

I 2021 startet selskapet en satsing på eiendomsmarkedet i Haugesund med å kjøpe Spannavegen 152, og nå utvider Rasmussen med et bygg til.

«Vi har nå gleden av å annonsere at vi har ytterligere styrket vår tilstedeværelse i Haugesund gjennom kjøpet av Kompetansehuset», opplyser selskapet på sin nettside.

Transaksjonssummen er ikke kjent.

Ifølge Rasmussen Eiendom er bygget 3351 kvadratmeter stort og sentralt plassert like ved grensen mellom Haugesund og Karmøy. Blant leietakerne i bygget er Transportkompetanse, Haugaland Transportskole, Caverion, Vikse og Wittusen & Jensen.

Bygget har blant annet kantine, styrerom og klasserom til bruk for leietakere. Det er også muligheter for å leie for eksterne.

Rasmussen Eiendom er en del av Strømberg Gruppen, som omtaler seg selv som en av Bergens største virksomheter målt i omsetning. Konsernet har i hovedsak seks virksomhetsområder: påbyggervirksomhet, forhandlervirksomhet av lastebil og buss, næringseiendom, shipping, sand og finans.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Akershus Eiendom justerer opp yield-estimatene, med ett stort unntak

«Selv om vi foreløpig ikke har mange eksempler som faktisk kan bevise at yieldene har økt, ser vi likevel en tydelig bevegelse i markedet», er budskapet fra analysesjef Kari Due-Andresen og resten av analyseteamet i Akershus Eiendom. Nå justeres de fleste yield-estimatene opp.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch