Eiendomsfond kjøper Telenor Arena

Et eiendomsfond forvaltet av Ursus Real Estate Management kjøper Telenor Arena på Fornebu .
Foto: Telenor Arena
Foto: Telenor Arena

Ursus Real Estate Management som eies av Fredrik Steinum og Arctic Securities har ifølge Finansavisen nylig bladd opp en ukjent sum for å kjøpe Telenor Arena av Kjell Christian Ulrichsen-selskapet Vicama.

– Jeg er veldig tilfreds med den omfattende og vellykkede snuoperasjonen som Telenor Arena har vært igjennom de siste årene. Å snu fra minus til pluss i den krevende tiden vi har bak oss er godt gjort, det er et veldig dyktig team som står bak dette, sier Kjell Christian Ulrichsen i en skriftlig uttalelse til avisa.

Partene har blitt enige om å ikke oppgi salgspris på det 40.000 kvadratmeter store anlegget med en tilhørende 30 mål stor tomt.

De nye eierne og administrasjonen i Euforum Holding/Telenor Arena vil drøfte utnyttelsen av eiendommen i samarbeid med Bærum kommune.

– Bærum kommune er fremoverlent og ønsker å skape en levende by. Det vil bo og jobbe 50.000 mennesker på et ferdig utbygd Fornebu. Det vil kreve revisjon av kommunedelplanen eller en helt ny plan for å håndtere forventet vekst. Det handler om å tenke fortetting og liv på bygulvet, det er jo ikke en kjempeopplevelse slik det er her nå, sier Rasmus Sandnes, styreleder i driftsorganisasjonen til bygget, Euforum Holding.

Cushman & Wakefield Realkapital har vært selgers rådgiver. Midgard Partners har bistått kjøper i forbindelse med transaksjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo