Toothfairy Farm leier over 2000 kvadratmeter av Entra i Sandvika

Toothfairy Farm skaper kreativ hub på Løkketangen i Sandvika. – Vi skal trekke de unge inn til sentrum, sier Henning Berger-Nortvedt, som er Entras leder i Sandvika.
LØKKETANGEN: Toothfairy Farm blir stor leietaker hos Entra i Sandvika. | Foto: Entra
LØKKETANGEN: Toothfairy Farm blir stor leietaker hos Entra i Sandvika. | Foto: Entra

Toothfairy Farm har inngått en langsiktig avtale med Entra om leie av mer enn 2000 kvadratmeter på Løkketangen senter i Sandvika. Nå er de i gang med å etablere det som skal bli en kreativ hub blant annet innenfor norsk musikkindustri.

– Toothfairy Farm skal bidra til å skape et levende og pulserende liv i denne delen av Sandvika. Vi har satt oss mål om å skape et kreativt senter på Løkketangen, og på den måten bidra til å trekke yngre mennesker tilbake til Sandvika sentrum, sier Martin Schilde, gründer av Toothfairy Farm, i en pressemelding fra Entra.

Løkketangen senter ble etablert i 1979 med fem separate bygg, og hadde i sin tid et tyvetalls forretninger. De fem byggene ble bygd sammen av glassoverbygde gater, og fremstår i dag som et bygg. I 2008 ble eiendommen gjort om til et kontorbygg.

– Det er med glede vi nå har ønsket Martin Schilde og resten av gjengen i Toothfairy Farm velkommen til Løkketangen. På mange måter er det Løkketangen Senter det bygget som binder sammen byen rent geografisk. Nå skal vi sammen med Toothfairy og andre gode krefter i Bærum kommune, bidra til at bygget også binder alle gode krefter sammen mot et felles mål om å skape et mer levende og pulserende Sandvika. Vi skal trekke de unge inn til sentrum, sier Henning Berger-Nortvedt, Entras leder i Sandvika.

– Vi gleder oss til å få nye leietakere inn hos oss og skape et rom for nye næringer, sier Schilde fra Toothfairy.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo