Norske Airthings lanserte nytt produkt i USA

Airthings har utviklet et nytt verktøy for energioptimalisering av bygninger. Nå har de lansert produktet sitt på verdens største HVAC-messe i Atlanta i USA. 
USA: Norske Airthings lanserte sitt nyeste verktøy på HVAC-messen i USA. | Foto: Airthings
USA: Norske Airthings lanserte sitt nyeste verktøy på HVAC-messen i USA. | Foto: Airthings
Det norske selskapet Airthings med Øyvind Birkenes i spissen har utviklet et verktøy for eiendomsbransjen som gir større innsikt i energibruken i bygg. Dette skal gjøre jobben med energioptimalisering langt enklere og mer effektivt. 

– Vi utvider nå funksjonaliteten til vår løsning ved å introdusere et verktøy med HVAC-innsikt for enklere energioptimalisering i bygg, sier administrerende direktør i Airthings, Øyvind Birkenes i en pressemelding. 

Ifølge Airthings består bygg for 40 prosent av verdens energibruk, og 30 prosent av dette går til oppvarming, ventilasjon og belysning. Bedre kontroll over disse elementene, er ifølge Airthings, noe av det mest energieffektiviserende tiltakene man kan gjøre. 

Nå har selskapet lansert sitt nye verktøy under verdens største HVAC-messe i Atlanta. Det nye produktet baserer seg på data fra sensorer innendørs, som gir brukerne mer innsikt i energibruken. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også