Skanska Næringseiendom planlegger to nybygg – og henter ny prosjektleder

Selskapet vil starte å planlegge to kontorbygg i Oslo. Snart blir også Ammar Abbas med på laget til Skanska Næringseiendom.
NYE PROSJEKTER: Ammar Abbas er ansatt som prosjektleder i Skanska Næringseiendom, som også varsler oppstart av planleggingen av to kontorbygg i Oslo de neste årene. | Foto: Privat/LinkedIn
NYE PROSJEKTER: Ammar Abbas er ansatt som prosjektleder i Skanska Næringseiendom, som også varsler oppstart av planleggingen av to kontorbygg i Oslo de neste årene. | Foto: Privat/LinkedIn

Fredag melder Skanska Næringseiendom at selskapet planlegger for oppstart av to bærekraftige kontorbygg i de neste årene: Powerhouse Pilar på Helsfyr og Østre Aker vei 25 på Økern.

Samtidig har selskapet mål om ytterligere vekst og jakter flere utviklingsmuligheter i Oslo-området.

I tillegg kunngjør selskapet at Ammar Abbas blir ny prosjektleder. Han kommer til Skanska fra jobben som prosjektleder i Oslobygg KF og starter i sin nye rolle i april, skriver Skanska Næringseiendom i en pressemelding.

– Med sin prosjektledererfaring og bakgrunn fra en dyktig offentlig byggherre, vil Ammar bli en viktig bidragsyter til god gjennomføring av både planlagte og fremtidige prosjekter, sier administrerende direktør Synnøve Lyssand Sandberg i Skanska Næringseiendom via meldingen.

Ifølge sin nye arbeidsgiver har Abbas prosjektledererfaring innen både rehabilitering og nybygg. Av utdanning har han bachelorgrad i ingeniørfag i bygg fra Høgskolen i Østfold, samt mastergrad i integrert bygningsteknologi fra Universitetet i Tromsø.

– Jeg har fulgt med på Skanska både som eiendomsutvikler og entreprenør, og har allerede et svært godt inntrykk. Derfor gleder jeg meg å bli en del av Skanska Næringseiendom. Arbeidsplassen er i stor endring, og teknologiske løsninger i rask utvikling. Det å utvikle fremtidens bærekraftige arbeidsplasser er veldig viktig for samfunnet, sier Abbas via Skanskas pressemelding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo