SVG Property henter eiendomssjef fra Seabrokers

Pål A. H. Beck er på plass som eiendomssjef i SVG Property i Stavanger. Han kommer fra Seabrokers Eiendom.
HEISER BRANN-FLAGGET: Stavanger har fått en plass i hjertet, men Brann-tilhørigheten vil aldri vike for Pål A. H. Beck. | Foto: SVG Property
HEISER BRANN-FLAGGET: Stavanger har fått en plass i hjertet, men Brann-tilhørigheten vil aldri vike for Pål A. H. Beck. | Foto: SVG Property

Pål A. H. Beck trer inn i rollen som eiendomssjef hos Stavanger-baserte SVG Property. Med 12 års erfaring innen næringseiendom, som salgsleder og næringsmegler, er bergenseren klar for å være med å bygge selskapet videre.

– Dette ser jeg på som en spennende mulighet hos et selskap i vekst og med en meget attraktiv eiendomsportefølje. Selskapet har solide og profesjonelle eiere i ryggen og prosjekt på gang både i Stavanger sentrum og i Hinna Park. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene sammen med et erfarent team, sier Beck i en melding fra SVG Property.

Han kommer fra stillingen som salgsleder hos Seabrokers Eiendom og har tidligere jobbet som megler i Eiendomsmegler 1.

– Jeg har hatt en strålende oppstart på kontoret. Nå ser jeg frem til å sette meg inn i selskapets prosesser og videre bidra med planer for bredde og vekst. Det handler om å gjøre markedet oppmerksom på SVG, hva vi står for og hvordan vi vil bygge videre. Med et solid team i ryggen vet jeg at dette blir bra, sier eiendomssjefen.

– Vi har da fått på plass et solid og kompetent salgs- og markedsteam med Jan Christian Drarvik (salgs- og markedssjef), Pål Beck (eiendomssjef), Tonje Rosenvold (markedssjef i Camar Eiendom som også bistår SVG Property) og Hanna Kverneland (eiendomsforvalter), opplyser daglig leder Truls Kolsrud Engene i SVG Property.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også