Har inngått avtaler for 30.000 kvadratmeter på Bryn og Helsfyr

På noen måneder er det inngått en rekke nye, utvidede og reforhandlede leieavtaler i området Bryn og Helsfyr i Oslo. Den største kontrakten er det BundeEiendom som har inngått. 
HELSFYRET: BundeEiendom leier ut 10.000 kvadratmeter til Oslobygg. | Foto: Oslobygg
HELSFYRET: BundeEiendom leier ut 10.000 kvadratmeter til Oslobygg. | Foto: Oslobygg

Det er de siste månedene inngått nye, utvidede og reforhandlede leieavtaler for over 30.000 kvadratmeter kontorareal på Bryn og Helsfyr, skriver Bryn-Helsfyr-samarbeidet i en pressemelding.

Den største kontrakten er det BundeEiendom som har inngått. I sommer meldte selskapet om en ny leieavtale med Oslobygg KF i sitt nybygg, Helsfyret, i Grenseveien 82 på Helsfyr. Oslobygg leier 10.000 kvadratmeter og flytter inn når bygget står ferdig høsten 2024.

Like etter ble det kjent at Mestergruppen har signert en 10-årsavtale med Entra om leie av 5000 kvadratmeter kontorlokaler i Brynsengfaret 6 på Bryn. Konsernet flytter hovedkontoret dit i første kvartal 2025. Nylig signerte ABK-Qviller en leieavtale på åtte år for 3300 kvadratmeter i samme bygg – med innflytting sommeren 2024.

Maya Eiendom, som nylig utvidet sin eiendomsportefølje på Bryn gjennom kjøpet av eiendommen Nils Hansens vei 18, har inngått nye og reforhandlet avtaler for totalt cirka 1500 kvadratmeter i sine eiendommer i området. De aktuelle leietakerne er Indunor, PSO Regnskap, Oslo Varelager, Kreno og Ildfluen.

Bryn Eiendom har den siste tiden inngått syv nye og utvidede leieavtaler for totalt over 2000 kvadratmeter i sine eiendommer på Bryn. Blant annet leier Leo revisjon og Solid Entreprenør til sammen 726 kvadratmeter i Brynsengveien 2. Dolphin Interconnect Solutions AS utvider leiearealet i Nils Hansens vei 8, der Norske Meierifolks Landsforening forlenger sitt leieforhold. I Østensjøveien 32 har ARCA friskere arbeidsplasser forlenget leieavtalen på 686 kvadratmeter, som blant annet rommer treningshall, ballhall og spinningsal.

SAJA melder om det er inngått 19 nye og reforhandlede leieavtaler for til sammen 9315 kvadratmeter i ulike eiendommer selskapet drifter og forvalter på Bryn og Helsfyr.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo