Bettina Lange er ny administrerende direktør i KLP Ejendomme: – Det skjer veldig mye hos oss nå

KLP Eiendoms danske datterselskap har fått ny sjef. Lange overtar stafettpinnen fra Søren Risager-Hansen, som etter 14 år som toppsjef går over i en stilling som utviklingssjef i selskapet.
NY SJEF: Danske Bettina Lange går fra svenske Castellum til norske KLP Eiendoms danske datterselskap. | Foto: Castellum
NY SJEF: Danske Bettina Lange går fra svenske Castellum til norske KLP Eiendoms danske datterselskap. | Foto: Castellum

Bettina Lange er ny administrerende direktør i danske KLP Ejendomme, et heleid datterselskap av norske KLP Eiendom. Det opplyser hun selv i et innlegg på LinkedIn.

Lange erstatter Søren Risager-Hansen, som etter 14 år som administrerende direktør går over i en stilling som utviklingssjef i selskapet.

Hun kommer fra jobben som dansk landssjef i svenske Castellum, og har den siste måneden jobbet sammen med Risager-Hansen for å overta arbeidsoppgavene som kommer med sjefsrollen.

«Det skjer veldig mye hos oss nå», skriver Lange i innlegget.

Mange sterke kandidater

«Før sommerferien igangsatte KLP Eiendom en prosess for å rekruttere en ny administrerende direktør for selskapets danske datterselskap, KLP Ejendomme, i forbindelse med det planlagte lederskiftet», skriver vår søsteravis EjendomsWatch.

Gunnar Gjørtz, administrerende direktør i det norske eierselskapet KLP Eiendom, har tidligere sagt at de under utlysningen fikk god interesse fra mange sterke kandidater.

– Bettina Lange skilte seg ut med god og bred faglig kompetanse fra et sammenlignbart selskap, relevant ledererfaring og ikke minst viktige personlige egenskaper og en sterk motivasjon for å jobbe med KLPs eiendommer, produkt og organisasjon, har Gjørtz uttalt.

KLP Ejendommes nye sjef har 25 års erfaring fra bransjen og har jobbet i selskaper som Deas, C.W. Obel Ejendomme, NCC og NCC. Obel Ejendomme, NCC og Skanska.

Utleieutfordringer i København

Gjørtz har også tidligere fortalt norske EiendomsWatch at selskapet har en del utleieutfordringer i København.

– Markedet for kontorutleie i Danmark er klart svakere enn i Stockholm og i Oslo, samtidig har vi bygd et nybygg på 50.000 kvadratmeter uten forhåndsutleie, har han sagt.

Les mer om KLP Eiendom og datterselskapet KLP Ejendomme her:

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo