Construction City velger digitalplattform fra Life@work

Tjenesteplattformen til proptechselskapet Life@work skal benyttes i Construction City.
FÅR AVTALE: Atle Olsen i Life@work inngår avtale med Construction City. | Foto: Øystein Byberg
FÅR AVTALE: Atle Olsen i Life@work inngår avtale med Construction City. | Foto: Øystein Byberg

Construction City samler sin digitale kundereise i tjenesteplattformen til Life@work. Løsningen knyttes også opp til alle de ulike fagsystemene slik at både drift og brukeropplevelsen blir sømløs.

– Life@work har bygget en løsning som passer meget godt inn med våre ambisjoner for både brukeropplevelsen hos leietakerne, og selve forvaltningen av bygget. Vi skal koble sammen mennesker, tjenester og ressurser for å optimalisere arbeidsplassopplevelsen. Med Life@work får vi skreddersydd en digital tjenesteplattform som vil sikre bedre flyt i arbeidshverdagen for alle som skal bruke bygget, sier daglig leder Hege Skjelbred Hatlemark i Construction City Eiendom i en pressemelding.

Life@Work er et proptech-selskap som har utviklet en digitalplattform som knytter sammen alle tjenestene for brukerne av et bygg. Life@Work er eid av det Smedvig-kontrollerte teknologiselskapet Veni og investeringsselskapet Herfo.

Avtalen med Life@work legger til grunn en videre utvikling og tilpasning av deres proptech-løsning. Blant elementene som kobles sammen i en felles plattform er for eksempel adgangskontroll, personalrestaurantene, parkering, booking og bestillinger til blant annet møteromssenteret, service og tjenester tilgjengelig i bygget, drifts- og forvaltningssystemer samt eventuelle eksterne tjenester tilknyttet Construction City.

– Vi har en tilnærming og et produkt med en høy grad av fleksibilitet, som passer meget godt sammen med måten Construction City tenker sin kundereise og brukeropplevelse. Det er et stort bygg med et rikt innhold av muligheter, som også skal reflekteres i tjenesteplattformen. Life@work bygger på en arkitektur som kan knytte mange fagsystemer sammen. Det fungerer også som en digital plattform for kommunikasjon mellom gårdeier, brukere og leietaker, sier daglig leder Atle Olsen i Life@work i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo