Gjenvalgt styreleder Stig L. Bech i Norsk Eiendom om høydepunktene i 2021

Stig L. Bech er glad for at han nå kan gyve løs på to nye år som styreleder i Norsk Eiendom. I sin oppsummering av 2021 legger han særlig vekt på høy aktivitet i året som gikk.
TO NYE ÅR: Stig L. Bech er gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom. | Foto: Norsk Eiendom/Sturlason
TO NYE ÅR: Stig L. Bech er gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom. | Foto: Norsk Eiendom/Sturlason

Hele styret i Norsk Eiendom fikk fornyet tillit av foreningens generalforsamling torsdag, skriver organisasjonen i en melding på sine hjemmesider.

Det betyr at Stig L. Bech fortsetter som styreleder i to nye år. Ida Aall Gram og Ingse Galtung Døsvig ble begge gjenvalgt for to nye år. Mona Aarebrot, Marcus Dons og Esben S. Svalastog var ikke på valg.

Bech er glad for at han nå kan gyve løs på to nye år som styreleder.

– Norsk Eiendom er viktig for medlemmene, de er viktig for bransjen, de er viktige politisk og har innflytelse og har fått et aktivitetsnivå nå som er veldig bra. Å være del av det og kunne påvirke bransjeverktøy, politikk og alt det som skjer rundt beredskapen i bransjen vår – det har jeg lyst til å være med på videre, sier Stig L. Bech.

– Høy aktivitet i 2021

I sin oppsummering av 2021 la styrelederen særlig vekt på høy aktivitet i året som gikk, med høyere synlighet i media og aktivitet mot myndighetene, enn tidligere, og at foreningen kan vise til å ha gjennomført flere aktiviteter rundt planprosesser, rekkefølgekrav og utbyggingsavtaler.

I 2021 ble det også etablert et tettere samarbeid med Plan- og bygningsetaten (PBE) i Oslo – og foreningen var partshjelp for Entra.

Bech trakk også fram at kontantstøtteordningen, som ble lansert etter initiativ fra Norsk Eiendom da pandemien traff Norge

32 nye medlemmer

32 nye medlemmer kom til i 2021 og ved årsskiftet telte Norsk Eiendom 266 medlemmer. Ved utgangen av april har antall medlemmer økt til 278.

– Fjoråret var, pandemien til tross, et svært aktivt år for oss i Norsk Eiendom. Når vi nå har fått flere nye ansatte i rekkene, blant annet en advokat og en prosjektleder for boligutleie, så kan vi love et høyt tempo og mange spennende planer for 2022. Ikke minst ser vi fram til å møte mange av våre medlemmer i ulike fora – rundt om i hele Norge, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom i meldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også