Har bygget 122.000 kvadratmeter i Vestby – har tomter på 320 mål

I forrige uke ble et lagerbygg på 40.000 kvadratmeter i Vestby overdratt fra Bulk Industrial Real Estate til DSV Solutions, men utbyggingspotensialet er fortsatt stort.
STÅR KLART: DSV Solutions nye bygg i Vestby ble overtatt i forrige uke. | Foto: Bulk Infrastructure
STÅR KLART: DSV Solutions nye bygg i Vestby ble overtatt i forrige uke. | Foto: Bulk Infrastructure

I forrige uke overtok DSV Solutions sitt tredje bygg i Vestby, et nesten 40.000 kvadratmeter stort nybygg oppført av Bulk Industrial Real Estate, skriver Logistikk Inside.

Det skjer to år etter at DSV Solutions, som tilbyr og administrerer forsyningskjedeløsninger og logistikkløsninger, overtok sine to første nybygg i Bulk Park Vestby.

Bulk gjorde sin første tomteinvestering på Vestby i 2008.

- Vi har siden da utviklet logistikkbygg på til sammen cirka 122.000 kvadratmeter i Vestby, sier Dag Klem, Vice president Sales & Operations i Bulk, til nettstedet.

Selskapet er klar for ytterligere utbygging i Vestby.

– Vi har sikret oss de to siste store tomteområdene på totalt 320 mål, fordelt på cirka 97 mål og cirka. 220 mål. Vestby Næringspark er en svært attraktiv lokasjon for lager- og logistikkbygg og har utviklet seg til å bli et av de mest attraktive områdene for eiendom innenfor vår nisje og vi opplever stor interesse fra våre kunder etter lager, sier Klem.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo