Newsec-eier Stronghold skal investere 500 millioner i proptech

– Proptech er ungt, og vi ser på flere områder, sier Stronghold-direktør Daniel Kraft, som sitter klar med en halv milliard kroner til investeringer i sektoren.
HAR 500 MILLIONER: Stronghold-direktør Daniel Kraft skal satse på proptech de neste årene.
HAR 500 MILLIONER: Stronghold-direktør Daniel Kraft skal satse på proptech de neste årene.

Svenske Stronghold, som blant annet eier Newsec og eiendomsfondet Niam, har planer om å investere 500 millioner kroner innen proptech de neste fem årene, i tillegg til 250 millioner kroner som allerede er investert, skriver Finansavisen.

– Proptech er ungt, og vi ser på flere områder, sier Daniel Kraft, direktør for digitale investeringer og transformasjon i Stronghold, til avisen i forbindelse med Proptech Summit 22 i Oslo torsdag.

Investeringene rettes mot løsninger som kan gi bedre leietagertjenester.

– Kapitaltilgangen har gått drastisk ned, og investorene er harde i sine vurderinger. Men det er gode muligheter for de som har en god forretningsmodell, sier Kraft.

Selskapet investerer årlig rundt én milliard euro for sine kunder i Nord-Europa.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

BOOM: Ravn Steinsvåg leder Plot.ai, som nå har analysert utviklingen over en lengre tidsperiode av nyboligmarkedet i Norges største byer, og funnet at to av dem skiller seg vesentlig ut. – Prisveksten de siste fire årene har vært nær dobbelt så høy, sier Steinsvåg om den ene. | Foto: Plot.ai

Store forskjeller i de norske nyboligmarkedene

For abonnenter