Fabritius inngår leieavtale for 12.000 kvadratmeter

Volvo Maskin har signert en leiekontrakt på et nybygg på rundt 12.000 kvadratmeter i Fabritius’ Oslo Logistikkpark Drøbak. Dermed er drøye 60.000 kvadratmeter i parken fylt opp.
ØNSKER VOLVO MASKIN VELKOMMEN: Daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim | Foto: Fabritius
ØNSKER VOLVO MASKIN VELKOMMEN: Daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim | Foto: Fabritius

Bygget i Oslo Logistikkpark Drøbak vil bli et moderne lager- og verkstedbygg. Anlegget vil stå ferdig mot slutten av 2024 og ifølge en melding fra Gjelsten Holdings 100 prosent eide selskap Fabritius. gi Volvo gode muligheter for videre lønnsom vekst.

Volvo Maskin og Fabritius har etter en god og grundig samarbeidsperiode landet på et prosjekt som vil gi Volvo Maskin de rammevilkårene de trenger rundt arealer for videre vekst, heter det.

Anlegget vil være et moderne lager-, kontor- og verkstedbygg og ha en miljøprofil med Breeam-klassifisering. Det er også planlagt solcelleanlegg på taket. 

Oslo Logistikkpark Drøbak er en lager- og logistikkpark under utvikling med netto 477 mål tomt. Det planlegges for drøye 190.000 kvadratmeter med lagerbygg når området er ferdig utviklet.

Med Volvo sitt anlegg er det nå inngått avtaler på i overkant av 60.000 kvadratmeter i parken.

– Volvo Maskin vil være en spennende tilvekst til parken og vi ser veldig frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim. 

–Vi er svært glade for å ha få denne avtalen på plass. Anleggsmaskinbransjen står foran en dramatisk teknologisk utvikling i årene som kommer med elektriske drivlinjer og nye IT-baserte tjenester. Et sentralt plassert og moderne hovedanlegg for Norge vil sikre både effektiv logistikk og mulighet for å rekruttere kompetente medarbeidere, sier daglig leder i Volvo Maskin, Arne Knaben.

60 Grader Næringsmegling har vært utleiemegler og jobbet sammen med Fabritius i utleieprosessen.

VOLVO MASKIN FLYTTER INN: Nå er leiekontrakten på 12.000 kvadratmeter offentlig. | Foto: Fabritius
VOLVO MASKIN FLYTTER INN: Nå er leiekontrakten på 12.000 kvadratmeter offentlig. | Foto: Fabritius

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo