KMC Properties har sikret ytterligere 750 millioner til refinansiering av milliardgjeld

Obligasjonslånet på 1850 millioner kroner forfaller senere i år, nå er 1065 millioner kroner i mål til refinansieringen for KMC Properties.
PÅ PENGEJAKT: KMC Properties' sjef Liv Malvik har fått på plass 1,1 milliarder til å refinansiere obligasjonslån. | Foto: KMC Properties
PÅ PENGEJAKT: KMC Properties' sjef Liv Malvik har fått på plass 1,1 milliarder til å refinansiere obligasjonslån. | Foto: KMC Properties

KMC Properties har et senior sikret obligasjonslån på 1850 millioner kroner, med forfall 11. desember 2023. 31. mars 2023 kunngjorde selskapet at det hadde mottatt forpliktende tilbud fra banker på 315 millioner kroner.

KMC Properties skriver i en børsmelding fredag at selskapet er glad for å kunngjøre at det har mottatt forpliktende tilbud fra banker for ytterligere 750 millioner kroner, som tilsvarer omtrent 1065 millioner kroner i forpliktende finansiering.

«Selskapet fortsetter å ha aktive dialoger og nøye vurderinger med banker og private gjeldsleverandører angående restbeløpet», heter det i meldingen.

KMC Properties forventer at den nye finansieringspakken som kreves for å tilbakebetale obligasjonslånet, vil være etablert innen utgangen av andre kvartal 2023, og at refinansieringen vil være fullført innen utgangen av tredje kvartal i år. 

Den estimerte gjennomsnittlige vektede rentesatsen for den nye finansieringen vil ligge mellom 300 og 330 basispunkter i tillegg til flytende rente (Tre måneders Nibor, tre måneders Euribor, tre måneders Stibor eller tre måneders dansk Ibor), som tidligere kommunisert.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også