Mowi-eiendom på Hitra er solgt

Bud på tidligere Mowi-slakteri på Ulvan i Hitra Kommune er akseptert. EiendomsMegler 1 Midt-Norge har jobbet med salget siden september.
SOLGT: Ulvøyveien 177 får ny eier. | Foto: Eiendomsmegler 1
SOLGT: Ulvøyveien 177 får ny eier. | Foto: Eiendomsmegler 1

Mowi tidligere slakteri i Ulvøyveien 177 på Ulvan i Hitra Kommune er nå solgt. Ifølge en børsmelding sent torsdag ettermiddag ble det opplyst at Måsøval har fått akseptert sitt bud til Mowi, med intensjon å drive videre for å tilføre økt slakterikapasitet i konsernet. 

Endelig avtale og gjennomføring er gjenstand for alminnelige forbehold og vilkår, men partene sikter på å gjennomføre overdragelsen tidlig april 2024, fremgår det av meldingen.

EiendomsMegler 1 Midt-Norge avdeling Næring ble sommeren 2023 engasjert av Mowi for å bistå med salg av anlegget på Ulvan. Den aktive salgsprosessen har pågått siden september 2023. 

Kent Roger Tangvik har sammen med Roar Skomsvoll jobbet med oppdraget.

«Vi takker begge parter for en god og ryddig forhandling så langt og ser frem til å jobbe videre med prosessen», skriver Tangvik i en oppdatering på LinkedIn.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Photo: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Photo: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo