MittEgetLokale-sjefen kjøper selskapet av Bakkegruppen

Gjeldstyngede Bakkegruppen rydder i balansen. Nå selges MittEgetLokale til daglig leder Jørgen Ittelin-Brynildsen.
KJØPER SELSKAPET HAN ER SJEF FOR: Jørgen Ittelin-Brynildsen kjøper MittEgetLokale av Bakkegruppen. | Foto: MittEgetLokale / Bakkegruppen
KJØPER SELSKAPET HAN ER SJEF FOR: Jørgen Ittelin-Brynildsen kjøper MittEgetLokale av Bakkegruppen. | Foto: MittEgetLokale / Bakkegruppen

MittEgetLokale selges fra Bakkegruppen til Jørgen Ittelin-Brynildsen, daglig leder i selskapet. Det gjøres for å styrke Bakkegruppens finansielle posisjon, fremgår det av en pressemelding.

MittEgetLokale er en Norges største utbyggere av lagersesjoner i Norge.

– Selskapet har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten, en vekst som også krever kapital og finansiering. For å forbedre Bakkegruppens tilgang til lånekapasitet i konsernets bankforbindelser for kjernevirksomheten, var det naturlig at vi «klipper navlestrengen» til et veldrevet selskap som nå fint klarer seg på egen kjøl, sier konsernsjef Morthen Bakke i meldingen.

– Vi har derfor valgt å la selskapsledelsen i MittEgetLokale ta selskapet videre som nye eiere og kan bygge selskapet videre på et godt grunnlag som dagens ledelse og ansatte har bidratt til i svært stor grad, sier Bakke.

Salget blir gjennomført som en del av en større tilpassing av driften i Bakkegruppen, og gir begge selskaper bedre grunnlag for videre finansiering for både MittEgetLokal og Bakkegruppen hver for seg, opplyses det.

Daglig leder, og nå eier av MittEgetLokale, Jørgen Ittelin-Brynildsen sier alle tidligere ansatte blir med videre og ser positivt på fremtiden:

– Vi opplever at interessen for produktet vårt øker og ser derfor at markedet er på vei tilbake til normalen. Med nye prosjekter på trappene ser vi derfor svært positivt på tiden som kommer, sier daglig leder, og nå ny eier i MittEgetLokale, Jørgen Ittelin-Brynildsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo