Eiendomsforvalter satser med nytt kontor i Grenland

Driv Eiendomsforvaltning etablerer eget Skien-kontor etter å ha opplevd en økende oppdragsmengde i regionen siden 2023.
Jens Rustad er daglig leder i Driv Eiendomsforvaltning, som i 2024 satser i Grenland med nytt kontor i Skien. | Foto: Driv Eiendomsforvaltning
Jens Rustad er daglig leder i Driv Eiendomsforvaltning, som i 2024 satser i Grenland med nytt kontor i Skien. | Foto: Driv Eiendomsforvaltning

– Vi ser et økende behov for profesjonell eiendomsforvaltning i Grenland, og vi ønsker å være den foretrukne leverandøren av slike tjenester, sier Jens Rustad, daglig leder i Driv Eiendomsforvaltning i en pressemelding.

Selskapet tilbyr eiendomsforvaltning, vaktmestertjenester, økonomisk rådgivning, rådgivning innen energi og miljø, og teknisk due diligence. 

Driv Eiendomsforvaltning har over 30.000 kvadratmeter næringseiendom under forvaltning i Grenland, inkludert eiendommene til Solinvest og alle Felleskjøpet-lokasjoner i Sør-Norge. Ved å etablere et lokalt kontor i Skien, ønsker selskapet å gi enda tettere oppfølging og service til kundene sine.

– Som en synlig aktør i regionen vil vi bidra til å løfte standarden for eiendomsforvaltning og drift, samtidig som vi sikrer at både leietakere og gårdeiere får den profesjonelle oppfølgingen de fortjener, sier Rustad.

Forvaltningsselskapet administrerer over 200.000 kvadratmeter næringseiendom, og er eid av Kjeldsberg Eiendomsforvaltning og Backe Eiendom Invest.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

SLIK KUNNE DET BLITT: De opprinnelige planene tilsa et stort, nytt kontorbygg i Sandnes sentrum. | Foto: Holon arkitekter

Planer om stort kontorbygg i Sandnes legges på is

For abonnenter

Les også