EiendomsWatch

Lillestrøm kommune valgte Eiendomsmegler 1

Eiendomsmegler 1 gikk seirende ut av konkurransen mot fire andre tilbydere i anbudsrunden for levering av eiendomsmeglertjenester.

FIKK AVTALEN: Eiendomsmegler 1s avdeling på Lillestrøm skal levere eiendomsmeglertjenestene til Lillestrøm kommune fremover. | Foto: Eiendomsmegler 1

Lillestrøm kommune har valgt Eiendomsmegler 1 Oslo til leverandør av eiendomsmeglertjenester. Det fremgår av en kunngjøring fra kommunen.

Administrerende direktør for Eiendomsmegler 1 Oslo Akershus opplyser til EiendomsWatch at avtalen i praksis er med Eiendomsmegler 1s avdeling på Lillestrøm.

Totalt fem tilbydere deltok i den åpne anbudskonferansen. Avtalen har en ramme på 5,5 millioner kroner. Dette er to millioner over den opprinnelige rammen for avtalen.

Ifølge anbudspapirene trenger Lillestrøm kommune en leverandør som kan bistå med gjennomføringen av ordinære eiendomsmeglertjenester og jobbe med det kommunale prosjektet «leie til eie».

Mer fra EiendomsWatch

Svensk boligaktør jakter norsk partner

Co-living-aktøren Allihoop ønsker å etablere seg utenfor Sverige. – Oslo er en veldig interessant by som vi trenger å lære mer om, sier Milad Barosen, toppsjef og medgründer, til EiendomsWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger