EiendomsWatch

Arvid Sulland skal bygge ut «indrefileten» på Østre Toten

Sulland Eiendom og Nordbo Mjøsa kan gå i gang med bygging av 74 leiligheter i Smørvika på Toten. – Det tenkes ikke bare salg, men også leie eller leie for eie-løsninger, sier Arvid Sulland.

SATSER PÅ EIENDOM: Arvid Sulland er mest kjent som en av Norges største bilforhandlere. | Foto: Sulland

Sulland Eiendom og Nordbo Mjøsa skal bygge 74 leiligheter i forbindelse med prosjektet Smørvika på Toten, rundt 15 kilometer sør for Gjøvik. I den forbindelse er det inngått kontrakt med Betonmast Innlandet, som har fått avtalen på om lag 240 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

– Vi er glade for endelig å kunne si at vi starter utbyggingen av hus og leiligheter i dette fantastisk fine området som jeg veit mange har ventet på, sier styreleder i Sulland Eiendom, Arvid Sulland, i en pressemelding.

Han sier det er er «indrefileten» av utbyggingsområder på Østre Toten. Alle boenheter har balkonger og utsikt mot Mjøsa.

Prosjektet består av totalt 74 leiligheter fordelt på fem lavblokker og tre terrassehus, delvis med parkeringskjeller. Anslått areal er 10.300 kvadratmeter.

Byggestart er første halvår 2022, og prosjektet skal stå ferdig i løpet av andre halvår 2024.

– Etter å ha brukt tre år på planarbeid og utvikling av infrastruktur vil det nå de neste to år bli stor aktivitet i området, og vi vil snart åpne for salg i hele området. Det tenkes ikke bare salg, men også leie eller leie for eie-løsninger på deler av området, sier Sulland.

HER SKAL DET BYGGES: Det er for dette området det nå er inngått en kontrakt med Betonmast | Foto: Smørvika Utvikling
HER SKAL DET BYGGES: Det er for dette området det nå er inngått en kontrakt med Betonmast | Foto: Smørvika Utvikling
 

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch