EiendomsWatch

Grunneier på Vækerø sikker på at det blir funnet en løsning for Fornebubanen

Administrerende direktør Jens Jalland i Løvenskiold Eiendom ønsker å få fortgang i reguleringsarbeidet på Vækerø. – Så lenge områdereguleringen ikke er startet vet vi ikke hvor mye vi kan bidra med, sier han.

FRONTER GRUNNEIERNE: Jens Jalland i Løvenskiold Eiendom tror det blir en løsning når det gjelder Fornebubanen. | Foto: Løvenskiold Eiendom

– Vi er glade for at det ikke blir noen stopp for Fornebubanen. Det er det viktigste for oss nå og vi kan fortsatt jobbe for at Vækerø blir et godt steg å bo, jobbe og være. Jeg er sikker på at det vil bli en løsning og at Fornebubanen blir bygget som planlagt, sier administrerende direktør Jens Jalland i Løvenskiold Eiendom.

Han er talsperson for en gruppe av ulike grunneiere med utviklingsplaner på Vækerø i Oslo. I tillegg til Løvenskiold består Vækerø næringseiendom grunneierlag av Norsk Hydros Pensjonskasse, Vedal, Selmer Eiendom, Backe Eiendom og Eiendomsspar.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch