EiendomsWatch

Halvparten av hyttene selges under prisantydning

Hyttemarkedet er i ferd med å kjølne etter to brennhete år, ifølge tall fra DNB Eiendom. Ifølge en rapport selges nå halvparten av hyttene under prisantydning.

ROLIGERE HYTTEMARKED: Prisrekorder er ikke normalen lenger, sier Tone Cecilie Krange i DNB Eiendom | Foto: Geir Olsen / NTB

Rapporten viser at antall omsatte fritidsboliger hittil i år i år har falt over 30 prosent sammenlignet med fjoråret, skriver E24.

– Prisrekordene vi så under pandemien, er ikke lenger normalen – det er noe som kun skjer unntaksvis. Festen i hyttemarkedet er over, sier Tone Cecilie Krange, som er segmentsjef for hytter i DNB Eiendom.

Meglerselskapet tror på en moderat prisvekst i hyttemarkedet generelt, men også at prisene på sjøhytter vil øke, fordi det er få av dem til salgs. (©NTB)

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch